Gratis levering vanaf € 50*
Gratis geschenk bij elke bestelling
Haar & Schoonheid sinds 1973

Terugkeer

Kan ik een artikel terugsturen?

U heeft de mogelijkheid uw bestelling kosteloos te retourneren tot 14 dagen na ontvangst van de goederen. Meer details vindt u in de Herroepingsrecht voor verbruikers in onze AVV. Let op: dit geldt alleen voor ongeopende, complete en ongebruikte artikelen.
Goederen die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn voor terugzending, zijn uitgesloten van het verruimde recht op terugzending.

Als u artikelen retourneert die u al hebt betaald, gebruiken we voor de terugbetaling dezelfde betaalmethode die u bij de oorspronkelijke transactie hebt gebruikt. Tenzij uitdrukkelijk anders met u is overeengekomen. In geen geval zullen wij u kosten aanrekenen voor de terugbetaling.

Opmerking: Er worden alleen tegoeden toegekend voor retourzendingen die volledig zijn ontvangen. Dit omvat de volgende zaken:

  • Exclusieve gratis geschenken (goodies) die bij bepaalde producten worden geleverd, aangezien deze geschenken uitdrukkelijk aan de aankoop van een specifiek product zijn gekoppeld.
  • Gratis geschenken, die u krijgt als u meer dan een bepaalde aankoopwaarde koopt (als de vereiste aankoopwaarde door de retourzending wordt onderboden).
  • De optioneel te kiezen baslerbeauty geschenkverpakking.


Als deze artikelen ontbreken in de retourzending, worden ze u in rekening gebracht of worden ze afgetrokken van het te crediteren bedrag. De enige uitzondering op deze regel zijn natuurlijk de productmonsters, op voorwaarde dat deze in de verpakking waren inbegrepen. Deze mogen in ieder geval bewaard worden.


Hoe kan ik goederen terugsturen?

1. Contract herroepen en retourlabel aanvragen

Heeft u als ingelogde en geregistreerde klant bij ons besteld?

Selecteer de te retourneren bestelling in uw account onder Bestellingen en klik op de link "Retourlabel aanvragen" om direct naar het DHL retourportaal te gaan. Hier heeft u de mogelijkheid het retourlabel aan te maken en af te drukken.

Naar de bestelgeschiedenis

Heeft u als gast bij ons besteld?

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het laatste goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u (baslerbeauty GmbH & Co. KG, Gansäcker 20, 74321 Bietigheim-Bissingen, Duitsland, Telefoon 0800/10041, E-Mail: info@basler-beauty.be) via een ondubbelzinnige verklaring (bv. Per e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

U kunt hiervoor het volgende modelformulier voor herroeping gebruiken, dat echter niet verplicht is. Verdere details vindt u hier.

Voorbeeldformulier voor annulering downloaden

2. Download en vul de retourbon in

Onze klantenservice zal u het gratis DHL-retourlabel bezorgen. Voeg het ingevulde retourformulier bij uw retourzending. Dit kunt u hieronder downloaden:

Naar de retourbon

Er zij op gewezen dat de beschreven procedure een niet-bindend verzoek is en geen dwingende voorwaarde voor de uitoefening van het recht op annulering.

In de volgende stap doet u het oorspronkelijk verpakte artikel en de ingevulde retourbon in een verzenddoos. U kunt hiervoor bijvoorbeeld de basler box gebruiken.

Plak nu het retourlabel op de verzenddoos. Als u de basler doos gebruikt, zorg er dan voor dat het etiket waarmee wij u uw bestelling hebben gestuurd niet meer zichtbaar is. Trek het er daarom vóór verzending helemaal af of plak er het retouretiket overheen.

U hebt de juiste software nodig om het PDF-document te openen. Als er geen programma voor het weergeven van PDF-bestanden op uw computer is geïnstalleerd, kunt u het geïnstalleerd op uw computer, kunt u de "Adobe Acrobat Reader" hier gratis downloaden: Adobe Reader gratis