Gratis levering vanaf € 50*
Gratis geschenk bij elke bestelling

Terugkeer

Kan ik een artikel terugsturen?

U heeft de mogelijkheid uw bestelling kosteloos te retourneren tot 14 dagen na ontvangst van de goederen. Meer details vindt u in de Herroepingsrecht voor verbruikers in onze AVV. Let op: dit geldt alleen voor ongeopende, complete en ongebruikte artikelen.
Goederen die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn voor terugzending, zijn uitgesloten van het verruimde recht op terugzending.

Als u artikelen retourneert die u al hebt betaald, gebruiken we voor de terugbetaling dezelfde betaalmethode die u bij de oorspronkelijke transactie hebt gebruikt. Tenzij uitdrukkelijk anders met u is overeengekomen. In geen geval zullen wij u kosten aanrekenen voor de terugbetaling.

Opmerking: Er worden alleen tegoeden toegekend voor retourzendingen die volledig zijn ontvangen. Dit omvat de volgende zaken:

  • Exclusieve gratis geschenken (goodies) die bij bepaalde producten worden geleverd, aangezien deze geschenken uitdrukkelijk aan de aankoop van een specifiek product zijn gekoppeld.
  • Gratis geschenken, die u krijgt als u meer dan een bepaalde aankoopwaarde koopt (als de vereiste aankoopwaarde door de retourzending wordt onderboden).
  • De optioneel te kiezen baslerbeauty geschenkverpakking.


Als deze artikelen ontbreken in de retourzending, worden ze u in rekening gebracht of worden ze afgetrokken van het te crediteren bedrag. De enige uitzondering op deze regel zijn natuurlijk de productmonsters, op voorwaarde dat deze in de verpakking waren inbegrepen. Deze mogen in ieder geval bewaard worden.


Hoe kan ik goederen terugsturen?

Als geregistreerde klant wselecteert u de gewenste bestelling in uw bestelgeschiedenis en klikt u op de link "Retourstempel aanvragen" om toegang te krijgen tot het DHL-portaal voor retourzendingen. Hier kunt u het retouretiket afdrukken.

Naar de bestelgeschiedenis


Als u als gast bij ons heeft besteld, brengt de volgende link u naar het DHL-portaal voor retourzendingen. Hier hebt u de mogelijkheid om het retouretiket af te drukken. Neem het ordernummer over van uw factuur.

Naar de DHL-portaalsite

Er zij op gewezen dat de beschreven procedure een niet-bindend verzoek is en geen dwingende voorwaarde voor de uitoefening van het recht op annulering.

In de volgende stap plaatst u het oorspronkelijk verpakte artikel in een verzenddoos. U kunt hiervoor de kartonnen doos van Basler gebruiken.

Plak nu het retourlabel op de verzenddoos. Als u de Basler doos gebruikt, zorg er dan voor dat het etiket waarmee wij u uw bestelling hebben gestuurd niet meer zichtbaar is. Trek het er daarom vóór verzending helemaal af of plak er het retouretiket overheen.